Ga naar de inhoud
Home » Finst app

Finst App: Nieuwe speler op de crypto markt!

De crypto-markt heeft er een nieuwe speler bij: Finst. Dit Nederlandse bedrijf is opgericht en gebouwd door een groep oud-werknemers van DEGIRO en is onlangs gelanceerd. De interesse van investeerders is boven verwachting en het bedrijf verwacht binnen de eerste maand al enkele miljoenen aan cryptocurrencies te bewaren voor klanten. Finst richt zich op actieve beleggers die op zoek zijn naar een veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief voor bestaande platforms.

Voordeel 1: Lage tarieven van Finst

Een van de grootste voordelen van de Finst crypto app is de lage tarieven. Finst belooft tot 82% lagere tarieven dan andere handelsplatformen en verbergt de tarieven niet. Het bedrijf is er trots op en biedt een vast tarief van 0,15% per transactie. Dit maakt het een van de goedkoopste crypto exchanges / beurzen van Nederland. Dit is ideaal voor actieve handelaren en langetermijnbeleggers.

Voordeel 2: Unieke staking-service van Finst

De Finst crypto app is beschikbaar voor zowel iOS- iPhone als Android apparaten en biedt toegang tot meer dan 50 grote cryptocurrencies die je heel veilig en eenvoudig kunt kopen, verkopen, gebruiken en bewaren. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Finst crypto’s te staken, hierbij hou je crypto’s voor een bepaalde tijd vast en ontvang je tot wel 12% rente. Dit is een unieke functie die weinig andere crypto platforms bieden en maakt Finst een aantrekkelijke optie voor investeerders die op zoek zijn naar een manier om hun beleggingen te laten groeien.

Voordeel 3: Transparantie en eenvoud van de Finst crypto app

Een ander groot voordeel van de Finst crypto app is de transparantie en eenvoud van het platform. Het is binnen 5 minuten mogelijk om een account te openen en het platform is duidelijk en gemakkelijk te navigeren. Dit maakt het ook voor beginnende crypto-beleggers toegankelijk.

Voordeel 4: Toegang tot een breed scala aan cryptos

Daarnaast biedt Finst ook toegang tot een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde cryptos. Beleggers kunnen in echte cryptocurrencies vanaf 1€ beleggen, zonder minimumvolume, transactiebedrag of extra spread. Dit geeft investeerders de flexibiliteit om in verschillende cryptocurrencies te beleggen en hun portefeuille aan te passen aan hun eigen doelstellingen en risicoprofiel.

Conclusie: Finst als aantrekkelijke optie voor crypto beleggers

Conclusie, Finst biedt een unieke combinatie van lage tarieven, transparantie, eenvoud en flexibiliteit, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor actieve beleggers op zoek naar een veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt platform voor hun crypto-beleggingen. Als je op zoek bent naar een nieuwe crypto-app, dan is Finst absoluut de moeite waard om te proberen.

👉🏼 Download de Finst crypto app nu!