Ga naar de inhoud
Home » Finst Crypto Exchange

Finst Crypto Exchange: De Nieuwste Nederlandse Crypto Platform!

Finst is een nieuwe speler op de Nederlandse cryptomarkt en is opgericht door een groep voormalige werknemers van DEGIRO. Het crypto platform is ontworpen om actieve crypto traders te helpen bij hun crypto-beleggingsbehoeften en biedt een veilig, betrouwbaar en goedkope alternatief voor bestaande crypto platformen. Met meer dan 80% van de klanten die ouder zijn dan 30 jaar, is Finst gericht op een volwassen en geïnformeerde groep investeerders.

Kostenplaatje

Een van de grootste voordelen van de Finst crypto platform zijn de tarieven. Finst biedt een vast tarief van slechts 0,15% per transactie, wat een gemiddelde kostenbesparing van 82% oplevert in vergelijking met andere handelsplatformen. Bovendien is er geen sprake van extra spread of minimumvolume, wat betekent dat gebruikers altijd de best mogelijke prijs krijgen voor hun transacties.

Cryptomunten

Finst biedt toegang tot meer dan 50 grote cryptocurrencies die 24/7 beschikbaar zijn om in te handelen. Gebruikers kunnen cryptocurrencies kopen, verkopen, gebruiken en bewaren vanaf slechts 1 euro, zonder minimumvolume of transactiebedrag. Finst biedt ook een on-chain staking-service waarmee gebruikers tot 12% per jaar kunnen verdienen op hun beleggingen. Hierdoor wordt de belegging niet alleen veilig opgeslagen, maar ook vermenigvuldigd.

Veiligheid

Finst is een zeer veilig en betrouwbaar platform. Het is gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Alle gelden van gebruikers worden bewaard in koude opslag, wat betekent dat ze niet toegankelijk zijn voor derden. Dit garandeert dat de beleggingen van gebruikers altijd veilig zijn.

Conclusie

In samenvatting, de Finst crypto exchange is een uitstekende keuze voor actieve beleggers die op zoek zijn naar een veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief voor bestaande crypto exchanges. Met lage tarieven, toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies en een unieke staking-service, biedt Finst een complete oplossing voor crypto-beleggers.